27 iunie 2007

Arcul peste lume



Stiai ca daca trasezi un arc peste lume ar porni din freamatul unei petale de iasomie, ar trece peste o padure racoroasa si verde din timpul verii, si-ar lua seva din apa limpede a unui izvor, ar fremata pe coama unui val si ar primi glasul unei privighetori?
Si cand ai sa sti toate astea undeva acolo in valtoarea sufletului tau vei gasi linistea infinita a unui inceput de mult dorit.
Vei privi senin spre toate cele trecute si vei zambi celor viitoare.
Cineva imi spunea candva ca a darui este o greseala. Ca darul trebuie sa fie doar pentru cineva anume, ca daruind la mai multi te risipesti.
M-am revoltat si am spus ca nu este adevarat. Mi-am privit arcul peste lume si atunci am stiut ca stelele se rasfrang in sufletul meu si-mi dau darul de a zambi….nu voi fi niciodata decat un intreg al daruirii….


1 iunie 2007

Mainile...



Priveam spre ferestrele luminate in noaptea inghetata. Simteam in mine caldura din camerele mici aranjate in camine de culori calde. Si m-am intebat daca imi doresc ca cei care privesc de afara lumina geamurilor mele simt si ei asta.

Imi doresc sa simta asta... ar fi absurd sa ma mint ca nu stiu de ce simt asta... ma simt asa pentru ca azi as vrea ca zambetul tau sa-ti lumineze sufletul incarcat de negurile ce te inconjoara.

Zambeste si lasa-ma sa ma simt utila! E doar ceea ce imi doresc......