3 martie 2008

Doamna!


Nu te-am intrebat si nu am cerut niciodata nimic. Doar te-am privit in zvarcolirile tale paroxistice si asta m-a facut sa trec prin diverse stari albe.
Clocotul tau s-a pierdut undeva in energiile mele, gandurile tale au incoltit undeva intr-un colt al mintii mele lasandu-mi senzatia ca acolo au fost dintotdeauna.
Fara sa ma rezum la definitii scolastice am incercat un timp sa te construiesc ca pe un lego fara tematica. Ce a iesit?
Nu stiu. Poti sa-ti imaginezi o piramida cu baza mangaind un cer abstract si violaceu si cu varful scormonind un pamant arid si sec asemenea unor buze insetate, ceva dincolo de ce batrana Mathbe a zarit in ochii mei atunci cand m-am nascut.
Ea a definit albastrul in aceea zi de iarna traita pe nisipuri fierbinti si probabil ca tot ea mi-a insuflat dorinta de a vedea dincolo de culori.
Spiritul tau tanar si rebel, care refuza in orice clipa a trairii controlul, m-a transpus dincolo de orice perceptie traita pana atunci. Am uitat sa plang, am uitat sa impart cu mine contradictiile ce imi sfasaiau carnea si am invatat revolta. M-am incrancenat sub puterea libertatii tale si am simtit chingile strangandu-se in jurul meu si sufocand visul lui Icar.
Nu stiu daca mi-ai dat aripi, nu stiu daca m-ai lasat sa le construiesc, stiu doar ca m-am trezit cu ele peste noapte si ca nu intelegeam ce cauta pe umerii mei. Fara explicatii, fara perceptii, fara preaviz…erau acolo.
Si atunci vocea aceea a venit si mi-a definit starea care nu-si gasea loc in explicatiile mele:
- Sunt tanar, Doamna, tanar cu spatele frumos si vreau drept hrana lapte din sfarcuri de cometa…….
Si am zambit aducandu-mi aminte ca a exista inseamna a te bea fara sete….


5 comentarii:

  1. Hei, piramida aia avea deasupra un ochi?! Masoneria salveaza Romania! :D
    Frumos, tare frumos... pe la inceput, chiar credeam ca te referi la mine. Apoi ai spus tanar si brusc, m-a durut; nu eram eu, ce pacat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Lasa Radule, nu dispera .. chestia aia cu aripile mi-aduce aminte de o poveste...O femeie ajunge in rai si tot asteptand sa fie luata in evidenta , auzea lovituri de ciocan. Nedumerita.. intreaba ce se intampla, iar sfantul Petru ii explica, ca la cele care au venit inaintea ei, li se fac gauri in omoplati pentru a li se monta aripile ..Infricosata , intreaba daca nu poate sa renunte la asa ceva .. si sfantul Petru ii spune ca daca nu vrea , o sa fie trimisa in iad , unde va fi violata si sodomizata .. "Eh , lasa ca nu e asa de rau -spune femeia ,prefer sa merg acolo ... cel putin in locurile alea, gaurile exista deja ..:D" Asa ca ai putintica rabdare .. acum dupa ce Sorana o sa citeasca amanuntele .. o sa vezi ca prefera sa vina in iadul nostru .. eu o violez .. tu ??:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu va pup pe amandoi acolo unde va asteptati mai putin :D Na!

    RăspundețiȘtergere
  4. Tinerete..Disperare..Anarhie.O anarhie a spiritelor,a nevăzutului,a stărilor lăuntrice şi a pornirilor umane.O altfel de tinereţe decât cea cu care ne luptăm..sau cu care nu ne mai luptăm.Disperarea păstrării unui "ceva",care să fie numai al nostru.Numeroase legături.... :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Ruxi, sa mor daca am priceput ce vrei matale sa zici.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea!!