30 noiembrie 2007

Imaterial...


Daca as incerca sa reiterez acel “odata” ar fi ca si cand mi-as rasuci cutitul in suflet si ar curge doar fluviul simturilor.
Si atunci ma intreb! Cum este sa iubesti o iubire imateriala?
Este ca si cand ti-ai framanta in palme sufletul si ai darui secetei seva ta, este ca si cand caldura palmelor ar ingemana in ea toate aromele primaverii, este ca si cand ai palpa fiecare zbatere a unui zambet ratacit si dorit.
Nu obosesti sa fi lumina desi primesti inapoi doar intuneric si din cand o zbatere a unui demon care insista disperat sa spulbere acea linie infinita dintre doua lumi care niciodata nu se vor uni.
Te intrebi daca asta nu distruge?
Privit din lumea mea melodioasa as putea sa-ti arunc doar un zambet ca apoi sa-mi infig palmele intr-o furtuna dementiala si sa refuz sa mai simt rece.
Te intrebi daca asta nu te arunca in abisuri?
Privit din lumea mea tandra as putea sa adun perlele ivorii a lacrimilor intr-un pocal stralucitor si sa-mi adancesc alabstrul irisilor in haosul trairilor tale. Dar nu vreau sa ucid! Deci nu te mai intreba!
Ahile a fost vinovat ca a iubit si cineva i-a stiut vurnerabilitatea. Preoteasa ingenua a daruit dincolo de apocalipsa durerii….
Scutul nu cade ci doar se hraneste din pulberea unor furtuni carora le tine piept…dar intotdeauna calcaiul va exista…
Cum este sa iubesti o iubire imateriala……..

7 comentarii:

  1. orice iubire e imateriala :P

    RăspundețiȘtergere
  2. asta daca nu esti materialista :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Ah!
    (i-ote asa, te-am taiat coane Vasia!)

    RăspundețiȘtergere
  4. Radu mai imaterial nici ca se putea:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Te referi la faptul că "nu există",dar ea există?Vrei să atingi ceva,ştii că e acolo,te dedici întru totul acelui "ceva",dar până la urmă nu poţi să treci de bariera asta?Deci,trebuie distrusă bariera.Dar cum?Sunt mulţi cei care au refuzat să încerce şi prea puţini cei care n-au mai insistat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Probabil ca e usor sa iubesti o iubire imateriala.Hai mai bine sa iubim ceva material, sa ne luptam sa facem acel lucru palpabil, sa il spalam de mizeriile zilnice, sa ne iubim pe noi mai intai, de noi ne lovim cand ne trezim si cand ne culcam, de noi ne impiedicam cand vrem sa intram in cineva, spiritual sau sexual...imaterialul si impalpabilul este usor de apreciat si considerat, orice am spune va fii valabil.
    Pune-ti mana pe arme fratilor, luptati-va cu voi.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea!!