23 septembrie 2010

Calatorii in simturi - Valentin

Inspira-ma! Da-mi o idee cat de mica, ceva de care sa ma agat sa scriu!
Si raspunsul a venit promt sub forma unui sir de puncte.
In mintea mea bulversata de aburii unei cafele cu aroma de menta s-a nascut ideea cuvintelor tale, Omule!
Si mi-am adus aminte de sintagma care spune ca a dori sa devii scriitor nu este decat pornirea egoista a celui care ajungand papusar vrea sa se deosebeasca de papusi.
O poveste superba a piramidei unui simbol falic uitat, al unui stejar a tot vindecator cu radacinile infipte adanc si crud intr-un pamant reavan si fertil.
Cineva o sa ma certe pentru aceste randuri. O sa-mi reproseze ca privesc in spate spre papusi uitate de vreme.
Zambesc gandindu-ma la asprimea si dorinta lui de a ma vedea urcand treptele urmatoare si privind dezgolita o singuratate dementa ce invaluie balustrada abrupta a cautarilor.
Iti dedic Omule scrierea! Nu pentru ceea ce esti ci pentru speranta unor aripi ce o sa fie inlantuite pe gandul ce iti duce pasii.
Pot sa visez pentru tine Omule! Chiar daca visele mele nu se vor intalni cu albastrul din tine.
Pot sa cred Omule! Chiar daca piatra din care iti este nascut zambetul are duritatea diamantului.
Pot sa vad Omule! Chiar daca orbirea din mine face ca viata sa aiba alte nuante in asteptarea gasirii din regasire.
Si mereu sirul de puncte tacute o sa-si aiba menirea cuvintelor cautate in esente ce se pastreaza in mici recipiente volatile.
Nu iti intind o mana ci primesc un zambet.
Nu e un troc! E pur egoism invaluit in pastelata armura a unui cinism vital.
- Ziua buna Sorana!
- Ziua buna Valentin! O cafea? O briosa?
- Ar merge si si! Dar cafeaua fara zahar!

4 comentarii:

  1. Eu incep sa te suspectez ca ai fantezii cu sex in scara de la bloc. Marea ta problema este ca stai la casa. Si chiar n-ar fi acelas lucru daca v-ar surprinde cineva cordindu-va in scara la el. Plus ca ideea trocului facut cu dulciuri contra sex mi se pare absurda. Trebe sa-l lasi flamand ca sa mai vrea odata.
    Ioi mama, despre ce era vorba in postul tau, ca eu sunt un pic cam Ne...?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună Ziua!
    Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
    Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
    Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
    Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
    Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
    Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

    RăspundețiȘtergere
  3. Revin ca sa multumesc, am fost magar doar cu acel "no comment..."

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea!!