9 august 2008

Solz..

Un prieten drag mi-a amintit azi de o anumita stare. In acel moment am zambit in nostalgia valului care trecuse peste mine.
Se poate descrie oare? Cine sunt eu sa descriu asa ceva? Cine imi da acest drept?
Uneori mi se pare atat de ciudat ca pe parcursul unei prietenii, din varii motive, incepi involuntar sa aduci din urma doar clipele superbe cu care sa incerci sa confirmi ceva, le asezi in fata, pe franturi, pentru a face ce?
Si apoi tabloul trecutului te invadeaza. Te lasi cuprins de gustul acela dulce al frumosului prin care ai trecut si invariabil iti creezi trairile unice. Dar nu sunt asa. Toti cei care te inconjoara le au. Fiecare are intensitatea si perceptia proprie.
Am privit cateva fotografii ale zambetelor mele petrecute parca intr-o alta lume. Cineva mi-a spus ca in nici o fotografie nu sunt aceiasi.
Si iarasi am zambit nostalgic in aburii cafelei.
Da, pentru ca puse intr-un sir indian, franturile acelea de fericire fac intregul.
Si totusi….asta ma face sa vreau sa vad oameni fericiti in jurul meu…
Cahh!! Deja nu ma mai inteleg eu!!...aaa…si am primit si un cadou superb…
Pe curand!!

4 comentarii:

  1. Asa de dulce si tulbure, cum numai mustul poate fi; iar daca este si putin fermentat, ameteala seamana perfect cu fericirea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este, in fiecare poza esti altfel. Si ochii sunt altfel, si zambetul..Insa caldura e mereu aceeasi.. Te astept la mine pe blog mai intai, pe http://dirtyone.simte.ro si apoi, pe la mine simplu. Si pentru ca nu vreau saimi fac reclama la tine, sterge comentariul dupa ce il citesti (daca era pe hartie trebuia sa o inghiti :) )

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar nu am de gand sa sterg comentariul Dan! Din contra iti fac publicitate cu placere. Te-am trecut la preferatii mei pe front page. Multumesc pentru linck si pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu iti multumesc, si inca te astept :) In plus, vroiam o parere despre ce scriu, asa ai si tu sansa sa egalezi un anumit scor..

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea!!