23 noiembrie 2008

Te trailes...

Va marturisesc ca este foarte simplu sa treci de la siktirul precoce la o stare dualista de mi sa falfaie aripioarele. Pai da! Vreti sa spuneti ca nu e simplu?
Etapele sunt copilaroase si pline de o culoare care in nici un caz nu sugereaza seninatatea. Baza este maro!!
Dar sa nu cad in derizoriu, avand in vedere ca spectrul culorilor este foarte generos.
Am trecut prin etapa de creatie cand am fost cioplita cu o dalta inteleapta si rafinata si care mi-a exaltat spiritul. Apoi prin etapa asa zisa "unde ma aflu' si daca tot ma aflu de ce nu stiu de ce ma aflu". Asta a fost urata rau pentru ca mi-am dat cu capul blond de toti peretii ipocriziei inconjuratoare si mi-am oblojit cucuiele cu flegmele ignorante ale unei culturi de mahala, astfel incat am constat ca acea crusta de vindecare nu e decat un pseudonim al fecalelor prezente la tot pasul.
Dar am scapat nevatamata pentru ca am avut inspiratia sa consider nufarul excrescenta mizeriei.
Senina si cu zambetul pe buze am pasit la etapa "voi aici, noi aici si restul pe luna". E o etapa buna pentru ca impartirea asta iti lasa un moment de respiro pentru a putea observa cicatricile. Si uite asa s-a nascut siliconul muciform aplicat pe putregaiul magistral al trecatoarei noastre calatorii pe pamantul asta.
Acum sunt in faza de balaceala ergonomica a unei neputinte fara margini.
Esti om, esti incomplet si deci te tavalesti ca o rama transparenta in trening si usurei de Dragasani.
Vedeti cat de simplu este? Nici eu nu mi-am imaginat :))))))))
Mai besh cutorico ja manghe chere!!

Un comentariu:

  1. Sper ca te afecteaza sfarsitul asta de toamna si inceputul de criza mondiala. Si mai sper ca este de la neuronul ala de-si musca singur axonul. Saracul, benzineste, scanteieste, dar nu porneste. Dar tare ma tem ca la ultima noasta intalnire te-am infestat cu sporii mei.
    Pupic cu gust de iarba cruda, si miros de turba uda!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea!!