27 august 2010

Prostitutie sentimentala de doi lei...



Prostitutia...
Hazard universal si definitie incompleta.
Nu stiu de ce m-oi fi trezit in cap cu ideea de a pune in cuvinte asta.
Cea mai veche meserie din lume. Simpla dar atat de complexa incat niciodata nu cred ca cineva a atins limitele intinderii ei.
O gasesti in toate aspectele vietii, difera doar imbracamintea.
Am momente cand apreciez starea ei pura.
Dezgolirea aceea de tot ce inseamna inhibitie si respectabilitate.
Nonconformismul din conformismul schimbului banal. Iti dau placere tu asigura-mi cornul si laptele ca sa pot sa imping imaginatia spre ceva ce nu ai gandit niciodata.
Cinismul cu care se varsa in vintre dorinta de exibare, de golire de ceva ce in simplul fapt este doar o necesitate fiziologica de ambele parti. Si la mijloc banul. Forta intrinseca ce conduce lumea.
Celor mai multi aspectul acesta li se pare fetid, josnic dar in sinea lor mereu isi vor pune intreabarea de ce face parte din viata.
Ma face sa zambesc mereu aspectul de prostitutie sentimentala.
Asta este si mama si tata prostitutiei in acelasi timp.
Inceputurile probabil ca isi au radacinile in nevoia noastra de a fi iubiti si acceptati. Insa tot ce e dincolo de aceasta nevoie trece sub semnul acestei prostitutii.
“Daca m-ai iubi”, “te iubesc dar…”, “nu ma iubesti cat te iubesc eu”, “eu te iubesc mai mult” si toata pleiada aceasta de bla bla-uri cu arabescuri de pseudointelepciune.
Cine are aparatul de masura al cantitatii si calitatii iubirii?
Sunt gata sa imi sacrific intreaga avere pentru el.
Consecinta?
Un ocean de prejudecati. O mare de oameni care cred ca detin intelepciunea necesara ca sa-ti puna etichete si sa presupuna despre tine, de cele mai multe ori in necunostinta de cauza.
Ei bine asta ma face sa rad in hohote!!Oameni care cred in posesia unei alte fiinte umane, oameni care cred ca individul se schimba numai pentru ca iubeste, oameni care cred ca in viata exista si alte certitudini inafara de nastere si moarte.
Daca sug pula sunt curva, daca nu o sug sunt frigida si daca mai am si tupeul sa spun ca imi place sa o sug…….nu vreti sa stiti cum sunt catalogata!
Culmea este ca acesti oameni isi permit sa judece. Culmea ingamfarii este ca acesti oameni nici macar nu au forta sa priveasca in ei cu sinceritate. Culmea este ca acesti oameni chiar cred ca ceva li se cuvine.
Cum dracu sa nu razi? Cum dracu sa nu te amuzi si sa nu privesti cu ingaduinta asemenea atitudini?
You don’t need eyes to see, you need vision!

2 comentarii:

  1. Esti curajoasa sa abordezi teme destul de sensibile, privite din punctul de vedere al unei femei.
    Oricum repetitia obsesiva cu dulciurile de la sfarsit, (cel putin pentru mine si nu sunt decat la al treilea articol citit), "suna" bine de tot!

    RăspundețiȘtergere
  2. Valeu femeie, cum poti recunoaste ca iti place pula, cand toate femeile spun ca vor siguranta si tandrete?!
    Acum am inteles de ce alea de nu le intreseaza sexul,aleg un mascul impunator ca aexterior! Rolul aluia este sa le protejeze de pulele la care sunt alergice si roiesc ca taunii in jurul lor.
    Si ca vot: da prostitutiei legale, ca sa dispara sintagma curvei penale!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea!!