8 iunie 2008

Gheata...

Mi-ar fi trebuit mult mai mult curaj sa arunc in pamantul fertil speranta. Nu stiu de ce nu am facut asta. Retoric?
Am obosit sa fac fata temerilor care vin din afara universului meu perfect. Tot timpul au tendinta de a ma arunca in bataia unor vanturi necunoscute.
Cine te trece prin Furcile Caudine ale increderii iti cauta de fapt sufletul, iti cauta acele colturi doar de tine explorate.
Te infurie asta, te pune in postura de a te revolta impotriva jocului dar pe de alta parte uneori le doresti scoase la lumina.
E o zi frumoasa. Prea frumoasa sa o intunec voit. Deci azi renunt la penel….

6 comentarii:

  1. Furcile cunoasterii ucid monstrii fricilor noastre iar negura din noi revine perpetuu pentru a ne aminti de ani inocentei. Reguli simple, greu de acceptat, mai greu de aplicat

    RăspundețiȘtergere
  2. Mult prea drastic pentru o traire de 19 ani:) Dar..atemporal...de doua ori "greu" intr-o fraza suna a a resemnare...sau?

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti cauta sufletul, il gaseste cu sau fara voia ta, printre ezitari si refuzuri. Insa, si dupa te poti pastra departe de toti, inclusiv de cei ce au calcat in acele colturi personale. And the game is still the same..

    RăspundețiȘtergere
  4. hmmm ... frumosa scrierea draga doamna , insa as avea ceva de obiectat la tanarul Vlad , as putea spune asa din mica mea experienta de viata urmatorul lucru : cunoasterea in cele mai multe cazuri amplifica frica.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cunoasterea implica frica, intr-adevar, frica de necunoastere. Iar daca frica domina o fiinta atunci miscarea devine imposibila sau cel putin improbabila. "Cu cat cunosti mai mult cu atat iti dai seama de cat de putin cunosti de fapt" vs. "Ce nu stii nu te poate ucide". e o chestiune de perspeciva si de optiune.

    RăspundețiȘtergere
  6. Te temi de necunoscut, la fel de mult cat il doresti?! Atunci esti om si asta te costa suflet. Asta este singura moneda acceptata intre cei ce stiu ca viata nu-i o simpla insumare de material. Contrar altor valori, sufletul nu se risipeste cand il darui si nu se acumuleaza daca incerci sa-l furi.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea!!