19 noiembrie 2008

Nu las directoarele la ciclu sa semneze contracte!!!

Corect este sa nu incepi niciodata un text cu "daca". Niciodata nu am aflat de ce. Dar daca specialistii spun asa trebuie sa fie.
Deci nu o sa fac aceasta greseala. Am sa spun pur si simplu ce simt azi.
Ma simt ca in fata unei mese cu mancare orientala, adica inconjurata de zeci de boluri cu tot felul de de chestii care nu ai sa stii niciodata ce le tine legate.
Am recitit azi o multime de posturi ale amicilor. Unele, stiam asta, m-au facut sa ma prapadesc de ras. Altele m-au infuriat. In fond orice stare face bine la tonus.
Lasand la o parte falsa modestie tind sa cred ca "orbirea" umana, pe langa faptul ca e intentionata, are si valente nebanuite.
Adica te trezesti dimineata cu un ranjet satisfacut pe fata, te uiti in oglinda, iti vezi aura care te inconjoara si apoi exclami plin de optimism: "Azi sunt micul Dumnezeu al sentimentelor!"
Deci e o buna atitudine tinand cont de faptul ca in fond esti un mic "atarnache" de iluzia operei tale perfecte. Nu sunt rea. Nu judec. Dar nici chioara nu sunt!
Lasand deoparte marii creatori ai lumii, incepand cu insasi Divinitatea, anatomia umana tot pe cadavre s-a invatat. Si la o adica acel cadavru e mai demn de respect decat anumite perceptii.
Nu sunt rea. Nu judec. Dar nici chioara nu sunt!
Hotul striga in gura mare hotul. Criminalul isi adora starea aia divina in care inghite adrenalina secretata de caldura sangelui ce i se scurge pe maini. Si?
Hai sa fim seriosi si sa acceptam sintagma ca prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia NU!
Dar ce pot sa mai spun ?
Mi-am pus creatia intr-un melc si din pacate taratoarea tot frunze mananca si tot la fel beleste ochii. Chiar si in farfurie are aceiasi atitudine!
Nu sunt rea. Nu judec. Dar nici chioara nu sunt!
O zi cat mai placuta posibil idealistilor! Societatea o sa va fie recunoscatoare, pentru ca pe cadavrele voastre se invata anatomia umana!

4 comentarii:

  1. Ce pana mea ai mancat pana la urma, de ti-a picat asa de greu?!
    Da-le ciorilor pe NE si puneti speranta in PREA. Stii...mai bine sa ragai de prea multa...mancare, decat sa faci panze de paianjeni la cur.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu esti invatat cu mine noroioasa Radu? Nu am mancat decat ce trebuie si tot mi-a cazut ma si nu mai dau la nimeni nimic ca uite asa mi s-a pus mie tarantula pe ambreaj!! pup ma mucegaiule

    RăspundețiȘtergere
  3. A voma este omeneste. Distruge starea de gag indusa fie de un obiect fie de altceva nedigerabil, sau care a devenit nedigerabil.
    Oare cum de ati devenit umani...?

    RăspundețiȘtergere
  4. E doar iluzie optica mai Dane!!! Ce nu te omoara te caleste si ce nu se vede nu paleste :D Moama e asa comod! Poate ar trebui sa iei o lingurita si tu! Pup si merci de vizita

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea!!