9 iunie 2008

Simt...

Incercam sa duc in alta dimensiune trairea aceea aromata. Vroiam sa o pastrez intre doua lumi definitorii ca o reminescenta a unui echilibru mult dorit.
Vroiam sa-i dau o succesiune fireasca pentru a fi perceputa in alte feluri decat s-a facut pana acum. Apoi am realizat ca uneltele de care dispun sunt atat de primitive incat nu-mi folosesc la nimic.
Asta imi da un sentiment de neputinta pe care imi este greu sa-l definesc ca si intensitate.
Am inchis ochii de nenumarate ori incercand sa las sa curga in mine acel rosu erotic, acea vulnerabilitate la o caldura indescriptibila masurata in imagini. Nu este o pictura, nu este o sculptura si nici pe de parte nu este o fotografie.
Broderie! Am definit-o! Da! E cel mai potrivit!
Ma vedeam in postura acului ce inteapa panza fina si ma intrebam in acelasi timp daca nu este o blasfemie. Cu siguranta mi-as fi raspuns ca nu este. Si m-as fi incurajat sa brodez in continuare….
Si iarasi o strafulgerare aproape dureros de ideatica…jurnalul culorilor aromate…ischemie…sau?...

3 comentarii:

  1. Ma gandeam acum ce comentariu sa-ti las , dar m-am gandit ca oricum fiecare cand citeste ceva interpreteaza altfel fiecare cuvant , fraza , idee a scriitorului. Imi place totusi ca scrierile tale sunt corect scrise si ca vezi lumea dincolo de norii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place "universalitatea" textelor pentru ca intotdeauna pot sa iau din ele ceea ce se pliaza pe mine. Nu stiu cat imi reuseste asta in textele mele. Sunt doar trairi. Iti multumesc pentru aprecieri stimate domn :)

    RăspundețiȘtergere
  3. superb draga mea, poate ar trebui sa te citesc mai mult si sa cumunicam mai mult cand ne vedem :)...
    te pup

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea!!