13 decembrie 2008

Iubire neconditionata...

De ce o iubeste amicul meu pe Maricica?
Pentru ca Maricica este intruchiparea perfectiunii pe pamant. Este moale si pufoasa. Are atata generozitate incat nu se poate evalua, este inteleapta si toleranta. In fiecare noapte il invaluie in bratele ei tandre oferindu-i acel culcus cald si primitor mult dorit. Niciodata nu il cearta, il ia asa cum este fara sa aiba tendinte absurde de modelare.
Maricica intodeauana il asculta intelegatoare indiferent de gradul alcoolului din sange, il consoleaza si nu il cicaleste. Ii intelege starile de confuzie si de revolta, ii mangaie fruntea ingandurata si ii da siguranta, este fericita cand el este fericit. Maricica este tot timpul acolo!
De ce il iubeste Maricica pe amicul meu?
Pentru ca in prezenta Maricicai, amicul meu, nu trebuie sa poarte masti. Pentru ca este el!
Nu am cunoscut-o pe Maricica decat din descrierile amicului meu.
Si asa cum o descrie el este perna perfecta!

4 comentarii:

  1. Ieri am scris si eu ceva de genul....azi gasesc la u!ciudat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragul meu inseamna ca avem prieteni comuni avand in vedere coincidentele. Numai ca povestea asta cu Maricica e de vreo doi ani si nu am reusit sa o pun pe "hartie". Iar stilurile sunt total diferite, incearca sa patrunzi textul pentru ca este o analogie cu femeia perfecta si tine de interminabilele mele discutii cu amicul meu. Multumesc de vizita.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dap titlul...subiect total diferit!am prins aluzia:d Pot sa te contrazik un pik? Femaia perfecta....hm...ash spune potrivita,dar desi tindem ktre perfectiune,ea nu exista! Ne amagim....sau tindem sa vedem doar ce vrem noi,orbiti de acel sentiment plakut si trist!
    Am avut si eu o perna moale.. calduroasa! Servea si ciocolata! Kinder mai exact! Fericirea se numara in oua kinder...!
    Dar....kum a fost s-a shi dus...!

    RăspundețiȘtergere
  4. Perfetiunea este imperfecta prin ea insasi, si asta pentru ca nimeni nu e perfect. De aceea Maricica e doar o perna..Esti avantajat! perna mea manca after eight (bomboane de ciocolata cu menta)....

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea!!