10 decembrie 2008

La bocca della Verita...

Azi m-au luat toate alea. Stari de revolta maxima si logoree verbala fiziologica si bineinteles asta s-a concretizat intr-o avalansa de argumente pro. Nu au fost si contra pentru ca nu era cazul. Balanta deja era in criza cronica.
Dar sa lamurim in acelasi stil propriu si personal.
Ce m-a revoltat?
Printre atatea feluri de caractere de oameni care colcaie pe pamantul asta precum ramele este unu fel de caracter care ma scoate din minti, si reactionez ca atare.
Astea sunt anumite femei. Acele femei a caror prezenta in tagma noastra este o pata, si nu una mica si neglijabila.
Femeile care ajung la un anumit statut atat social cat si in familie.
Ce fac ele?
Oooo aici e basmul!
Au impresia ca detin adevarul absolut, au impresia ca au acumulat toata intelepciunea de pe pamant, au un simt al proprietatii asupra spiritului omului de langa ele care depaseste orice inchipuire.
Gandesc pentru el, actioneaza in numele lui, ii inchid toate portitele spre comunicare, se vaita ca ele nu pot sa accepte excentritati de genul: muzica, poezie, relaxare, o ambianta placuta.
Femeile astea au o energie in a se certa neargumentat incat iti genereaza piloerectie de nervi.
Nu accepta argumente, nu accepta justificari, nu accepta ca exista solutii simple si la vedere. Nici macar pe ele nu se accepta.
Poate sunt eu de moda veche si eu cred in placerea mea obtinuta din placerea omului de langa mine. Pentru ca este o placere rafinata, de cu totul alt calibru. Cred in menirea omului pe pamantul asta si cred in eroii necunoscuti.
Pentru ca prea sunt pline cimitirele de mormintele pe a caror cruci scrie Erou necunoscut. Omul ala si-a asumat menirea momentului, a fost acolo la timpul si locul potrivit.
Ce l-a manat acolo? Nu stiu si poate ca nu o sa stiu niciodata. Dar a fost acolo pentru ca si-a asumat totul inclusiv faptul ca este om si ca este supus greselii.
Deci pe buna dreptate, Doamnelor care aveti impresia ca detineti adevarul absolut, ar trebui sa faceti o introspectie interioara si sa observati ca nimeni nu s-a intors de dincolo de moarte ca sa ne spuna care pacat atarna mai greu!
Hai siktir si la mai mare!

6 comentarii:

  1. habar nu ai cita dreptate ai!!!!! cunosc genul asta de femei si e mai nociv decit heroina!!!(alex)

    RăspundețiȘtergere
  2. Alex dear iarasi ma pui in dificultate. Femeiele de genul si heroina! Pfuuuu greu Domnule greu:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa parerea mea sexperta, esti partinitoare. Cum sa-ti zic io, ai reactia tipica a amantelor fata de neveste. Asta nu insemna ca nu ai dreptate. Doar ca dreptatea nu te pupa la 12 noaptea in noaptea de revelion!
    Acum te pup io, ca sa te impac :P!

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Radu:) Stii ce este trist? Faptul ca nu mai intuiesti textul ca altadata. Te pup si eu.

    RăspundețiȘtergere
  5. ...acest tip de femeie este prezent in multe din visele naruite ale multor "baieti buni". Nu nutresc ideea cum ca barbatii chiar ar trebui sa fie niste porci, dar nici chiar asa...ori sunt eu misogin si...iubesc femeile...
    Vezi Sorana ce face un somn bun dintrun om?

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea!!