30 mai 2009

Fara titlu...

Si fara alte cuvinte.....

Andrei Paunescu - Doamne ocroteste-i pe romani!

5 comentarii:

  1. Imi cer iertare pentru ce am facut, cred ca realizez ce am facut cu adevarat, insa as vrea sa stam de vorba. Sper sa ma ierti, insa am crezut ca stii ce pot..si ce fac in anumite conjuncturi. Sper sa mai vb cu mine, as vrea sa fie cat mai curand, insa oricand vei fi binevenita. Inca o data, imi cer iertare

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ai de ce sa-ti ceri scuze. In totalitate a fost vina mea. Nu trebuia sa intru si sa confirm nimic.Imi asum asta si suport consecintele ca atare.
    Am fost prea slaba si m-am lasat condusa de instinct si asta nu se iarta. Si este firesc sa nu se ierte cand el este omul MINUNAT care este. Ca foarte multi nu vad asta nu este vina mea.
    Altceva nu mai am nimic de spus!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, ai spus adevarul si asta insemna ca esti partinitoare. Esti indragostita si oarba, insa e ok si asa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu mai ai nimic? Pe cuvant, eu nu as fi asa sigura. Viata nu se termina astazi , uite iti ofer cadou poezia treptele vietii de pe blogul meu, cu tot dragul pentru un suflet sensibil peste care unii si-au permis sa intre cu bocancii. O noapte frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. ...bine ca ai scos textul...ma umplea de zahar in sange si-mi dadea spasme ...aaa spasmodice in incheietura mandibulei...doamne feri...no!

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea!!