17 martie 2009

Cum a scos porcul aia a calului cu un val de sperma

Incercati sa va imaginati cum ar arata un tabel in care sa fie asezate starile care nu iti plac! Ma gandesc ca cel putin amuzant.
Am facut azi o incursiune, dureroasa pentru mine trebuie sa recunosc, prin cuvintele pe care le folosesc oamenii cand cauta pe minunatul "gugal". De aici puteti trage concluzia de ce tabelul meu arata amuzant. De la gonade si pana la viscere si macrameuri, capace de wc cu diamante si scandaluri elaborate din presa, gasesti totul! Este un catalog care cuprinde fluxul si refuxul vietii si este a dracu' de amuzant!
Apoi am trecut de la starea de amuzament la cea de plictis si apoi am inchis sandramaua pentru ca mi-am pierdut rabdarea. Este ca o elevatie dar nu o sa aflii niciodata daca este vorba de o reprezentare grafica la o scala data sau pur si simplu o parte a unei pile.
Nici macar stilul meu aberant nu ma mai ajuta. M-a abandonat in pacla asta sordida de o incultura vasta si am obosit.
Lumea e trista Domne'! Si ce este imbucurator la aceasta concluzie?
Faptul ca inca mai zambesc, ceea ce imi confera o stare buna si cu exact cantitatea de siktir necesara ca sa nu mai fac a doua oara prostia de a-mi bea cafeaua citind asa ceva.
Insa prin aceasta peregrinare amorfa am gasit ceva ce mi-a placut mult. Poate de asta mai pot inca zambi!
PS. Titlul e o chestie spontana a cuiva drag mie care habar nu avea ce scrie in acest text si caruia ii dedic Tangoul!

4 comentarii:

  1. "...ca pe o curva, ca doar esti o curva, nu-i asa, in esenta ta? Du-te si te uita in oglinda la tine cat de urata si de proasta esti!" Whosyourdaddy ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Este ultimul comentariu pe care il pui pe acest blog anonimule/anonimo. Esti banat. Ti-am dat de inteles ca daca ai sa faci referiri la text poti sa scrii orice. Iar daca eu sunt curva si urata nu stiu de ce iti mai pierzi vremea sa citesti. Acest comentariu al tau o sa ramana ca un exemplu pentru cei care mai au de gand sa faca ce ai facut tu. O zi cat mai placuta posibil! A! Inca ceva: draguta locatie ai!!

    RăspundețiȘtergere
  3. "Whosyourdaddy" sau anonim, mare inventie domne', zau asa. Hai sa vedem ce ai tu de zis aici, de ce te-ai dernjat din letargie, ce ti-a miscat existenta ta efemera. Ca este curva? O fi, poate ca si eu, si altii am futut-o, si sigur viata, insa nu tu, ceea ce o face sa fie curva dracului, in cazul tau. Ca e urata? Are poza, e o chestie de gusturi, si "nu e frumos ce e frumos, e frumos ce imi place mie". Ca e proasta? Este un blog aici, sunt altele acolo, daca ai intelege ce a scris ti-ai schimba parerea, insa nu iti voi cere asa ceva, sa intelegi tu, un nimeni, o scriere serioasa. Si totusi, atat poti, sa iti misti hoitul pe scaun, ca sa ajungi aici si sa iti strici dispretul, scarba si alte calitati din lumea ta? De ce nu iti cruti energia si scutesti lumea de un las in plus?

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

Spune-ti parerea!!